Laurens helpt je aan jouw droomcamper!

Hallo, ik ben Laurens Hooghwinkel uit Nijmegen. Sinds een tijdje zet ik mijn jarenlange ervaring als meubelmaker en het bouwen van keukens (Menes Meubelmakerij) in voor het ombouwen van campers. In 2018 ben ik o.a. begonnen met het (om)bouwen van een camper voor mijn gezin. Het resultaat zie je op deze site. We hebben daar al vele heerlijke vakanties mee gehad, en nog steeds!

Onvergetelijke reizen

Die ervaring van het reizen met je camper, ingericht volgens je eigen wensen en smaak, wil ik graag delen. Daarom ben ik naast mijn meubelmakerij ‘Camperinbouw Op Maat – Camper Menes’ begonnen om ook voor anderen die droomcamper te realiseren. Naar wens van de opdrachtgever, voor onvergetelijke reizen. Meer weten hoe je jouw camperbus kunt laten (om)bouwen? Bel of mail me voor een vrijblijvende afspraak!